Kontakt


Grunenthal Sweden AB
Frösundaviks Allé 15

169 70 Solna

Telefon: +46 (0)8 643 40 60
E-post: se-info@grunenthal.com


Kontaktformulär

 

 

Grunenthal Sweden AB

Välkommen till Grunenthal Sverige

Grunenthal Sweden AB är ett etablerat dotterbolag till den tyska familjeägda läkemedelskoncernen Grünenthal Group. Vårt svenska kontor finns i Solna.

Med etablering i Norden bidrar vi till att stärka positionen inom smärtbehandling på den europeiska marknaden. Vi har sedan 2011 erbjudit våra innovativa produkter inom smärtbehandling i Sverige till glädje för både patienter och vårdpersonal.

Vår önskan är att de lokala verksamheterna i Norden ska bidraga till att förbättra livskvaliteten för de patienter som är i behov av smärtlindring.

Läs mer...

Ny VD Grünenthal Group

Gabriel Baertschi efterträder Eric-Paul Pâques som VD från och med den 1 oktober 2016

Grünenthal Group tillkännager att Gabriel Baertschi har tillträtt som ny VD för Grünenthal Group. Bolagets förvaltningsråd utsåg Gabriel Baertschi till ny koncernchef i juni 2016. Gabriel Baertschi kommer närmast från AstraZeneca, ett globalt vetenskapsinriktat bioläkemedelsföretag, där han senast tjänstgjort som landschef för Japan.

Gabriel Baertschi har mer än 20 års internationell erfarenhet inom läkemedelsindustrin och efterträder nu Prof Dr Eric-Paul Pâques som går i pension i slutet av 2016 efter 23 år på Grünenthal

Officiella pressmeddelandet på engelska (PDF)